Η ενότητα Τρόποι αποστολής – Επιστροφές αποτελεί μέρος των όρων χρήσης

 • Ελάχιστο κόστος παραγγελίας 15 ευρώ.
 • Στις κατηγορίες “επίπλων” & “βουνό-θάλασσα” ελάχιστη παραγγελία 40 ευρώ.

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών με τους εξής τρόπους:

 • Δωρεάν παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας στις Αχαρνές Αττικής, μόνο κατόπιν ραντεβού.
 • Με δικά μας μεταφορικά μέσα, εντός Αττικής.
  Για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ η μεταφορά είναι δωρεάν σε περιοχές που βρίσκονται σε ακτίνα 10 χλμ από στην έδρα μας.
 • Με υπηρεσία courier.
  Το κόστος των μεταφορικών εντός Αττικής, υπολογίζεται ανάλογα με το βάρος  των  προϊόντων, με ελάχιστη χρέωση 3,00 ευρώ για αποστολές βάρους έως 2 κιλά. και το κόστος της αντικαταβολής 2,00 ευρώ.
 • Με μεταφορική εταιρεία (Πρακτορείο)
  Στις περιοχές εκτός Αττικής και για παραγγελίες με μεγάλο βάρος, οι αποστολές γίνονται με πρακτορείο και το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη. Η μεταφορά των προϊόντων  μέχρι το πρακτορείο γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα χωρίς χρέωση.

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επιστροφές προϊόντων γίνονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Λάθος προϊόν
Εάν το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε μπορείτε να το επιστρέψετε εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του χωρίς χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν αυτό βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη συσκευασία.

 

Ελαττωματικό προϊόν
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το προϊόν φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, οι επιστροφές γίνονται μέσα σε επτά (7) εργάσιμες ημέρες. Εφόσον αυτό βεβαιωθεί από τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που παρέχει την εγγύηση καλής λειτουργίας, το προϊόν μπορεί να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί, χωρίς χρέωση μεταφορικών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη συσκευασία, συνοδευόμενο από τα έγγραφά του.

ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

Ο παραγωγός κάθε Προϊόντος το οποίο αγοράζετε ευθύνεται για κάθε ζημία που οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος του. Κάθε συμφωνία περιορισμού ή απαλλαγής του παραγωγού από την ευθύνη του είναι άκυρη. Οι αξιώσεις κατά του παραγωγού για ζημιές παραγράφονται μετά τριετία αφότου ο ζημιωθείς πληροφορήθηκε ή όφειλε να πληροφορηθεί τη ζημία, το ελάττωμα και την ταυτότητα του παραγωγού. Μετά δεκαετία από την κυκλοφορία του συγκεκριμένου προϊόντος επέρχεται απόσβεση των δικαιωμάτων του ζημιωθέντος κατά του παραγωγού. Σε περίπτωση αμφιβολίας ως προς την ταυτότητα του παραγωγού ενός προϊόντος που προμηθευτήκατε από εμάς, παρακαλούμε ενημερώστε μας.